Månadsbrev mars, april, maj och juni

Hej!

Dax att sammanfatta de fyra senaste månaderna. Det har inte hänt mycket tennismässigt. Mars bestod mest av rehab och studier. I april förnyade jag mitt samarbete med Egen Assistans. De stöttar mig i år tillsammans med Corrigo Strategy, Älvsbyhus och Tennis Fashion. Avslutade april med ett besökt på GLTK och såg den nya genrationen upp till 16 år kriga på under SM. I slutet på maj avslutade jag mitt plugg för denna terminen och körde på med mycket rehab. I juni blev jag intervjuad av Linus på Baslinjen i hans segment ”Utanför Boxen” och körde även denna månaden mitt första tennispass för i år, stelt i höften men roligt att kunna börja spela lite lätt igen. Har även haft mer tid att kolla tennis de tre senaste månaderna, vilket alltid är trevligt. Såg lite förtureringar till Wimbledon och några matcher i Wimbledon.

Slänger med en bild på US Open, för i skrivande stund är det lite mer än en månad innan årets sista ”Slam” drar igång. Det ska bli intressant att se vilka som startar och vilka som går långt i år, kan Djokovic tar hem årets sista Grandslam och skaffa sig 22 totala titlar som Nadal har? Det känns som Djokovic i slutändan kommer att toppa listan på flest ”Slams” genom tiderna.

Det var det hela behöver en till två månader av rehab till innan jag verkligen kan börja träna tennis kontinuerligt igen. Kommer att träna upp mig inför SM i december, sen får vi se om jag känner mig redo att spela någon Future på ITF-touren innan dess!

På återseende,

Eric

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s