Månadsbrev december, januari och februari

Hallå, hallå!

Min tanke är att alltid försöka att uppdatera här en gång per månad, men det blir inte alltid som man har tänkt sig. Jag kommer nu att återberätta de viktigaste händelserna under de tre senaste månaderna.

Jag och Hampus efter SM-finalen.

I början av december drog SM i rullstolstennis i gång. Jag gjorde en bra tävling vann dubbelklassen och tog mig till final i singelklassen, där jag pressade Sverige tvåan Linder-Olofsson i ett set. P4 Jönköping, tidningen Norra Skåne, tennisklubben jag spelar för TATK och min Folkhögskola SVF uppmärksammade mina resultat efteråt. Månaden fortsatte med att Svensk Paratennis delade ut ett stipendium till mig på 25 000kr, som jag ska använda till internationella tävlingar, vilket var väldigt uppskattat från mitt håll! Detta pris valde Jönköpings Posten att uppmärksamma i sin tidning.

I januari gick Älvsbyhus med och stöttade min satsning för 2022 och jag gjorde en nödvändig höftoperation, därför har hela januari och februari gått åt till återhämtning och rehabilitering. Får förhoppningsvis börja stödja på mitt ben och veta när jag kan börja spela rullstolstennis igen nästa vecka!

Allt gott,

Eric

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s