Mars Månadsbrev

Hej!

Ska försöka sammanfatta en gång per månad det viktigaste som har hänt i min tennis. Detta är mest för min egenskull för att kunna gå tillbaka och se vad som funkat bra en månad och vad som har fungerat mindre bra.

Mars är min årliga sponsormånad, där jag lägger mest energi och tid på att hitta företag att samarbeta med. Innan jag satte igång i mars hade Nordbergmanagement AB redan gått in och köpt tryck på mina kläder, vilket var en skön trygghet att kunna visa att det är minst 1 företag som tror på mig i år. Detta tar mer kraft och tid än vad man kan tro. Egentligen vill jag bara fokusera på träning och skola, men detta är en viktig del för att jag ska kunna komma ut och tävla mer. Det är också väldigt lärorikt att ringa kall samtal och att försöka vara lugn och trevlig. Detta gynnar mig också i mina studier, då jag pluggar till Företagssäljare. Som Företagssäljare är det aldrig fel att lära dig att kunna ringa kalla samtal.

Månaden mars började väldigt bra, när jag fick in ett trevlig och givande digital möte med Egen Assistans som efter mötet gick in som huvudsponsor för mig 2021. Det är väldigt roligt att lära känna ett nytt företag och ser hur de jobbar. Ska bli intressant att se vad vi bestämmer oss att göra för projekt framöver. Har även ringt lite företag för att försöka att få till ett förutsättningslöst möte. Har lyckats att få till möte i december och ska ha ett möte på torsdag. Jag inser när jag har börjat skissa på en presentation att det kräver mycket förberedelse, övning och fundering för att det ska bli bra. Det ska bli spännande att se hur det kommer att gå på torsdag.

Sist men inte minst, så förnyade Corrigo Strategy AB sitt kontrakt nu i slutet av mars, riktigt roligt de också valde tryck på mina kläder. Har fått kontakt med ett tryckeri och hoppas på att få alla tryck på plats innan den 20:e april. För den 21:a april åker jag till en future i Polen, då vore det roligt att ha hunnit få alla tryck på plats. Får sällskap av Sverige 2:an Linder-Olofsson, blir intressant att se hur långt vi båda går i singel och i dubbel. Senaste gången jag hade möjlighet att spela en future var 2019 den 4:e juni, det är alltså ett bra tag sen jag hade möjlighet att plocka poäng på ITF-touren. Därför är jag otroligt sugen på att plocka så mycket poäng som det går i Polen och framför allt att se hur jag står mig i emot alla världsspelare som kommer. Det är hårda restriktioner, men är man noga med att ha ett negativt test som är mindre än 48 timmar när vi landar och att vi håller avstånd borde det gå smärtfritt. Detta var det viktigaste som har hänt i mars, samt det viktigaste som händer framöver.

Håll serven,

Eric

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s