Månadsbrev oktober/november

Oktober började med att Peter Rejmer och Stefan Olsson la upp lärorika rullstolstennis-filmer, med fokus på rörelse. Detta passade mig perfekt. Har kollat mycket på dessa videor för att bli snabbare på banan och försökte att applicera detta under mina egna träningar hemma i Tabergsdalens TK.

Träning i Falkenberg med Martin och Kevin. Fotot: En junior på klubben

Besökte sedan Falkenbergs Tennisklubb och spelade rullstolstennis med mina gamla barndomsvänner Kevin Candido Magnusson och Martin Vilén riktigt bra tempoträning! Helgen därpå var jag på ett utvecklingsläger i Växjö torsdag till söndag med Hampus Linder-Olofsson och Toni Gustavsson (Landslagskaptenen). Väldigt givande med många timmar på banan och väldigt trevligt utanför banan också! Bara några dagar efter utvecklingslägret åkte jag till Nyköping för att ha mitt utvecklingsmöte med Caxton Njuki, där vi hade ett möte och tränade i två timmar. Alltid givande och lärorikt att träffa och träna med Caxton, vi både vill hela tiden lära oss nya saker och utvecklas! Det har blivit mycket resande och bra träningar i oktober och november, kommer dra ner på resandet i december. För resandet tar mer på krafterna än vad man tror.

Träning med Sverige ettan i Teneriffa. Foto: En trevlig spanjor

Jag avslutade slutet av november med att resa en vecka till Teneriffa. Vi var två svenskar som åkte och hade Stefan Olsson som coach. Jag tränade med Stefan Olsson i två dagar innan Hampus kom för tävlingen, jag gjorde tester för quadklassen och spelade en future där. Jag förlorade första omgången mot en 88 rankad kille från Belgien, som har varit topp 45 och som spelade Paralympics nu sist i Tokyo. Vann en match med Hampus Linder-Olofsson och fick tyvärr ge upp i kvartsfinalen när jag hade matchboll i tröstturneringen i singeln, för att jag inte hade hunnit att spela semifinalen och hade definitivt inte hunnit att spela finalen. Det regnade bort en dag och därför blev matcherna försenade och vårat plan gick 15.00 på söndagen. Polacken som jag gav upp skulle åka 19.00 och hann spela alla matcher. Han lyckades vinna tröstturneringen och få med sig 12 stycken singelpoäng jämför med mina två stycken singelpoäng. Men det var väldigt roligt att han gick hela vägen när jag gav honom chansen.

Håll serven,

Eric

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s