Månadsbrev september

Hej tennisintresserade!

September har kickstartat hösten och denna månaden har gått väldigt fort. Jag har gjort ganska mycket var uppe i Nyköping och körde ett klassiskt 3h-pass med Caxton Njuki, åkte direkt från Nyköping till Uppsala och dömde 3 matcher under SM-slutspelet i USIF för Dam. Fair Play vann, Kramfors tog en andra plats och USIF spelade hem ett tredjepris. Fick ett bra bemötande av spelare och personal i USIF, ett lyckad arrangemang!

Utöver det har jag tränat på hemmaplan och pluggat som journalist. Alltså har jag kört rullstolstennis, hunnit med ett traditionellt tennispass, skrivit många artiklar och kämpat med att redigera radio och filmklipp.

Har fått mycket kläder och 2 racketar från TennisFashion, väldigt rolig nyhet! Beställde även fyra T-shirtar med min egen logotyp på av Leo Advertisingproducts väldigt fina och bra kvalité. Stort tack Leo för bra service! Här har var en av T-shirtarna:

En vit T-shirt med min logotyp

Ser fram emot vad vad oktober har att erbjuda, skulle spelat en future i Portugal 14-17 oktober och kört ett läger innan detta, med många andra svenskar! Jag fick inte ta med andra dos i torsdags tyvärr, för att jag tog modernas vaccin…. Så mitt vaccinpass får vänta! Laddar om för att få mitt vaccinpass till en future i Spanien 24-27 oktober.

Glöm inte bort stoppbollen,

Eric

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s